Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Anna Vondráková
23. července 2024 v 15:50
Čas čtení 0:30

Princezna Kate nebo Joe Biden. Útočník na Trumpa měl v mobilu fotky dalších osobností

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
Princezna Kate nebo Joe Biden. Útočník na Trumpa měl v mobilu fotky dalších osobností
Zdroj: Getty Images

Agenti FBI stále pracují na zjišťování dalších podrobností ohledně střelby.

Jejich hlavním cílem je momentálně odhalit motiv teprve dvacetiletého mladíka. Prověřují především jeho činy ve dnech a týdnech před střelbou. V jeho domě prý nenalezli žádné předměty, které by naznačovaly příslušnost k politické ideologii, což je podle úředníků v podobných případech neobvyklé.

23. července 2024 v 8:38 Čas čtení 0:50 Finanční úřad draží iPhony a MacBooky. Lidé je kupují klidně za dvojnásobek ceny Finanční úřad draží iPhony a MacBooky. Lidé je kupují klidně za dvojnásobek ceny

Během vyšetřování také prochází jeho notebook a dva telefony. Podle nejnovějších zpráv si jen pár dní před atentátem Thomas Crooks stahoval několik fotografií dalších známých osobností a politiků.

Mezi ně patří i vévodkyně Kate. Proč měl muž fotografie v mobilu uložené, zatím není jisté. Kromě ní a Donalda Trumpa tam policisté našli snímky prezidenta USA Joe Bidena, nejvyššího státního zástupce Merricka Garlanda, a ředitele FBI Christophera Wraye.

21. července 2024 v 8:00 Čas čtení 4:11 Móda z metra: Co nosí mladí lidé z Prahy během horkých letních dnů? Móda z metra: Co nosí mladí lidé z Prahy během horkých letních dnů?
Domů
Sdílet
Diskuse