Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Refresher News Česko
Otevřít v aplikaci RNews
Stáhnout
X
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
Vincenc Novák
dnes 5. října 2024 v 10:04
Čas čtení 0:21

Děs a hrůza v brněnské restauraci. Po zdech lezla plíseň, na zemi se válela mrtvá myš

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Děs a hrůza v brněnské restauraci. Po zdech lezla plíseň, na zemi se válela mrtvá myš
Zdroj: Státní zemědělská a potravinářská inspekce

Nepěkné překvapení čekalo na pracovníky Státní zemědělské a potravinářské inspekce (SZPI), kteří na začátku října navštívili brněnskou restauraci Gingilla.

Na inspektory na místě čekal mimo jiné myší trus nebo také tělo mrtvého hlodavce, které se nacházelo v kuchyni. Pod stoly se kromě trusu podle inspekce hromadily také nečistoty a zbytky potravin. Provozovna také nebyla řádně zabezpečená před vnikáním škůdců, kteří mohou kontaminovat prostory a ohrozit bezpečnost nabízených pokrmů. 

4. října 2024 v 17:29 Čas čtení 0:59 Muž v Británii se převlékl za zdravotní sestru. Místo očkování píchl pacientovi smrtící jed Muž v Británii se převlékl za zdravotní sestru. Místo očkování píchl pacientovi smrtící jed

To však nebylo vše. V provozovně se také vyskytovaly plísně. Výrazně zanedbaný byl také úklid, což dokazovaly znečištěné regály a zařízení či špinavé nádobí. 

Kvůli naprosto nevyhovujícím hygienickým podmínkám inspekce na místě uložila majitelům úplný zákaz užívání prostor, který platí dosud. 

Restaurace Restaurace Restaurace Restaurace
Zobrazit galerii
(8)
Zpět
Sdílet
Diskuse