Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Refresher News Česko
Otevřít v aplikaci RNews
Stáhnout
X
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
Anna Vondráková
dnes 5. října 2024 v 10:39
Čas čtení 0:46

Žena zabila manžela a jeho tělo rozřezala na kousky. Brutální případ otřásá Austrálií

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
Žena zabila manžela a jeho tělo rozřezala na kousky. Brutální případ otřásá Austrálií
Zdroj: freepik/user18526052/ volně k použití

Případ byl objasněn až 18 měsíců poté, co byla oběť naposledy spatřena.

Policie Nového Jižního Walesu tvrdí, že žena jménem Nirmeen Noufl loni úmyslně zabila svého manžela Mamdouha Noufla v rodinném domě, kde společně žili přes deset let. Na stejném místě pak měla jeho tělo rozřezat na několik kusů a ukrýt je v popelnicích na několika místech v Sydney. Incident je nyní posuzován jako vražda v důsledku domácího násilí. Informuje o tom deník The Guardian.

4. října 2024 v 17:29 Čas čtení 0:59 Muž v Británii se převlékl za zdravotní sestru. Místo očkování píchl pacientovi smrtící jed Muž v Británii se převlékl za zdravotní sestru. Místo očkování píchl pacientovi smrtící jed
4. října 2024 v 16:07 Čas čtení 0:26 Případ Menéndezovi: Prokurátor se rozhodl přezkoumat důkazy 35 let staré vraždy Případ Menéndezovi: Prokurátor se rozhodl přezkoumat důkazy 35 let staré vraždy
4. října 2024 v 14:43 Čas čtení 0:32 V Africe řádí záhadný virus. Podlehne mu téměř každý nakažený V Africe řádí záhadný virus. Podlehne mu téměř každý nakažený

„Je to rozhodně jeden z nejbizarnějších způsobů smrti,“ uvedl velitel oddělení vražd Danny Doherty. Konkrétní příčinu a způsob smrti nechtěl upřesnit, ale potvrdil, že muž byl po smrti rozřezán noži a motorovou pilou.

Nirmeen Noufl byla zatčena ve čtvrtek poté, co se sama přihlásila. Policie se prý obávala, že by mohla uprchnout ze země. Následující den tak byla vzata do vazby a formálně obviněna z vraždy svého manžela. „Měla majetek v zámoří a cestovní plány. Rozhodli jsme se jednat, přestože jsme ještě nenašli žádné pozůstatky oběti. Měli jsme ale silné nepřímé a jiné důkazy,“ dodal Doherty.

Policie také tvrdí, že žena získala přístup k manželovým bankovním účtům a sociálním sítím, aby naznačila, že je stále naživu. S podvodem přestala, až když byl v červenci oficiálně nahlášen jako pohřešovaný.

Domů
Sdílet
Diskuse