Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vojtěch Vanda
21. dubna 2023 v 16:10
Čas čtení 1:14

Muž postřelil šestiletou holčičku, její rodiče a souseda kvůli zatoulanému míči na basketbal

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
Muž postřelil šestiletou holčičku, její rodiče a souseda kvůli zatoulanému míči na basketbal
Zdroj: TASR/AP/Dario Lopez-Mills

Spojenými státy poslední dobou otřásají případy střelby, které se pojí s malichernými důvody. Ten poslední mohl stát život čtyři osoby včetně šestileté holčičky jen kvůli tomu, že se na pozemek střelce zakutálel basketbalový míč.

Ke střelbě došlo v úterý večer ve městě Gaston v Severní Karolíně. Muž, který byl identifikován jako čtyřiadvacetiletý Robert Louis Singletary, měl vážně zranit jednoho dospělého člověka, postřelit dítě a ženu a na dalšího muže vystřelit. Ten však zasažen nebyl, informovalo ABC. Podezřelý se nakonec sám přihlásil na policejní stanici na Floridě, uvádí WSOC-TV

21. dubna 2023 v 10:34 Čas čtení 0:56 Francouzský obchod zakázal české chipsy. Byly moc pálivé Francouzský obchod zakázal české chipsy. Byly moc pálivé

Vážně zraněný muž zůstává v nemocnici v kritickém stavu. Vše se podle sousedů stalo jen proto, že se na Singletaryho dvůr zakutálel basketbalový míč od skupinky dětí hrající si opodál na ulici. Šestiletá dívka byla evidentně v šoku. „Proč jsi střílel po mně a po tátovi? Proč střílíš po tátovi dítěte?“ ptala se na kameru v reportáži o incidentu.

Soused se snažil chránit rodinu, tak na sebe upozorňoval

Soused byl dle svědků postřelen proto, že se snažil upoutat střelcovu pozornost, a zabránil tak zranění členů své rodiny. Nakonec byl střelen do zad na vlastní předzahrádce. „Podíval se na mého manžela a dceru a řekl jim: ‚Zabiju vás!‘ “ komentovala událost manželka jednoho ze zraněných.

21. dubna 2023 v 15:29 Čas čtení 0:28 Zemřel mladý televizní kuchař Radek Jakubec. V pouhých 37 letech podlehl těžké nemoci Zemřel mladý televizní kuchař Radek Jakubec. V pouhých 37 letech podlehl těžké nemoci

Singletary je nyní obviněn ze čtyř pokusů o vraždu, dvou útoků se zbraní v ruce a držení střelné zbraně. V pátek by měl předstoupit před soud na Floridě, odkud by měl být vrácen zpět do Severní Karolíny. To ale není jeho jediný vroubek. Střelec byl obviněn z napadení své přítelkyně železným perlíkem (bourací palicí, pozn. red.) do hlavy, což jí způsobilo silné krvácení. O případu informovalo WBTV. Singletary ji pak držel na místě činu do té doby, dokud neuklidila všechny důkazy o tom, že ji zranil.

20. dubna 2023 v 10:10 Čas čtení 0:31 Slovenka přes internet ilegálně prodávala zákusky. Nakoupila je v supermarketu, doma nakrájela a obelhala zákazníky Slovenka přes internet ilegálně prodávala zákusky. Nakoupila je v supermarketu, doma nakrájela a obelhala zákazníky

Incident se objevil prakticky ve stejnou dobu jako případ, o kterém jsme tě informovali včera. Dvě roztleskávačky byly v americkém Texasu postřeleny poté, co si spletly auto a jedna z nich se nejspíše přiblížila k nesprávnému vozidlu na parkovišti. Jedna z nich skončila v kritickém stavu. V New Yorku byl pak zastřelen šestnáctiletý mladík, který zazvonil u špatných dveří.

Domů
Sdílet
Diskuse