Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
Radka Klučárová
12. září 2023 10:12
Čas čtení 0:24

V Chorvatsku zatkli 81letého Čecha, který si natáčel nezletilé děti na pláži. Policie mu odebrala telefon přímo na místě

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené

Za poslední dny jde v chorvatské Crikvenici už o druhý takový případ.

Chorvatská policie zatkla jednaosmdesátiletého Čecha. Návštěvníkům pláže ve městě Crikvenica se zdál podezřelý, protože si zdánlivě na mobil natáčel malé koupající se děti. Policie mu proto na místě odebrala telefon a odvedla jej na policejní stanici, informoval portál tn.cz.

11. září 2023 11:22 Čas čtení 1:27 Policie odhalila organizovanou skupinu, která zneužívala děti. Využívala k tomu organizování zájmových kroužků Policie odhalila organizovanou skupinu, která zneužívala děti. Využívala k tomu organizování zájmových kroužků

Za toto chování má důchodce na krku obvinění z narušení soukromí mladistvých. „Policie má důvodné podezření, že na jedné z pláží fotografoval a natáčel děti mobilním telefonem, čímž se dopustil trestného činu porušování soukromí dítěte,“ přiblížili policisté.


V Crikvenici se jedná už o druhý takový případ během pár dní. Místní policie totiž minulý týden zadržela šestašedesátiletého muže, který si ve stejném letovisku také natáčel nezletilé děti.

Crikvenica, pláž, Chorvátsko
Zdroj: Wikimedia Commons
Domů
Sdílet
Diskuse