Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
TASR
31. října 2023 16:06
Čas čtení 0:23

Izrael se naplno střetl s Hamásem v Gaze. Dochází k intenzivním bojům

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
Izrael se naplno střetl s Hamásem v Gaze. Dochází k intenzivním bojům
Zdroj: TASR/AP/Yonatan Sindel

Mezi Izraelem a palestinským militantním hnutím Hamas probíhají „hluboko v Pásmu Gazy“ intenzivní boje, uvedla v úterý izraelská armáda.

Hamás rovněž hovořil o intenzivních bojích na několika místech v okolí města Gazy. Izrael potvrdil, že pokračuje v pozemních operacích, ale neuvedl, kde jsou jeho jednotky rozmístěny. TASR o tom informuje na základě zpráv agentur AFP a DPA.

Brigády Izzadína al-Kásama (ozbrojené křídlo Hamásu), které ovládají Gazu, zaútočily podle Hamásu na čtyři izraelská armádní vozidla jižně od města Gazy. Hnutí rovněž tvrdí, že zasáhlo tři izraelská armádní vozidla v severní části Pásma Gazy.

Izrael podniká útoky na Pásmo Gazy v reakci na útok Hamásu ze 7. října, při kterém na izraelském území zahynulo více než 1400 lidí.

Domů
Sdílet
Diskuse