Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Anna Vondráková
21. listopadu 2023 v 16:51
Čas čtení 0:44

Známý český supermarket začal nabízet nový druh slevy. Není jenom pro důchodce

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené

Řetězec Lidl se rozhodl od pondělí představit nový druh slevy. Tu již nabízí například konkurenční Kaufland.

U nás nečekáte! Tak se nazývá nová slevová akce Lidlu, která je platná od pondělí 20. listopadu. „Pokud čekáte ve frontě více než pět minut a nejsou otevřené všechny pokladny, požádejte na pokladně před zaplacením o slevu 50 Kč na váš nákup. Akce se nevztahuje na samoobslužné pokladny,“ uvádí na svém webu. Slevu je možné uplatnit na aktuální nákup s hodnotou nad 50 Kč a nelze uplatnit na alkohol, tiskoviny, tabákové výrobky a dárkové karty. O slevu je však potřeba aktivně zažádat.

Lidl
Zdroj: Lidl Slovensko

Stejnou slevu nabízí již od roku 2018 Kaufland. Ten nabízí poukázku ve stejné hodnotě za stejných podmínek. Tedy v případě, že zákazník čeká ve frontě déle než pět minut a nejsou otevřeny všechny pokladny. Navíc nabízí slevu, pokud zákazník čeká ve frontě u obslužného pultu. Také na 50 korun při čekání nad pět minut. Nejde však o náhodu, oba řetězce spadají pod stejnou německou skupinu Schwarz Gruppe.

21. listopadu 2023 v 15:13 Čas čtení 0:48 Známá kurýrní firma v Česku končí. Zanechá za sebou nespokojené klienty Známá kurýrní firma v Česku končí. Zanechá za sebou nespokojené klienty

V roce 2021 provedla společnost Mastercard průzkum mezi zákazníky. Až 40 procent Čechů upřednostňuje samoobslužné pokladny, aby se vyhnuli frontám. Jen 21 procent respondentů uvedlo, že je ve frontě nic nerozhodí. Nabízená sleva se tak řetězcům pravděpodobně vyplatí.

Domů
Sdílet
Diskuse