Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Adam Tichý
14. března 2024 10:37
Čas čtení 0:30

Jeden prsten vládne všem? Samsung se připravuje na vydání Galaxy Ring

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
Jeden prsten vládne všem? Samsung se připravuje na vydání Galaxy Ring
Zdroj: Samsung / propagační materiál

Společnost Samsung, známá svými elektrotechnickými výrobky, vstupuje na trh s chytrými prsteny novinkou zvanou Galaxy Ring. Tento prsten by měl být k dostání v srpnu. Samsung věří ve velkou poptávku, a tak na den vydání připraví rovnou 400 tisíc kusů.

Toto odvětví elektrotechniky je prozatím nerozvinuté, a tak se ho Samsung svou novinkou pokusí nakopnout.

13. března 2024 14:27 Čas čtení 0:37 VIDEO: Robot na veletrhu umělé inteligence osahával reportérku. Tvůrci jeho chování prověří VIDEO: Robot na veletrhu umělé inteligence osahával reportérku. Tvůrci jeho chování prověří

Sériová výroba prstenů by měla začít v květnu. Do posledního detailu by měl být prsten představen na prezentaci Unpacked, která proběhne v červenci. V srpnu už bude přístupný veřejnosti a zákazníci si ho budou moci vyzkoušet.

Galaxy Ring bude schopen nepřetržitě monitorovat životní funkce svého uživatele a jednotlivé statistiky bude ukládat do oficiální mobilní aplikace. Problémem prstenu bude zpočátku jeho kompatibilita – prsten nejprve nepůjde spárovat s jinými mobilními zařízeními než s těmi od Samsungu. Uživatelé s telefony od jiných firem si tedy budou muset počkat na rozšíření podpory.

Domů
Sdílet
Diskuse