Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Anna Peclová
8. června 2024 v 17:00
Čas čtení 0:30

Šťastlivec už nemusí nikdy pracovat. Díky těmto číslům vyhrál v loterii 12 miliard korun

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
Šťastlivec už nemusí nikdy pracovat. Díky těmto číslům vyhrál v loterii 12 miliard korun
Zdroj: Pexels/volně k užití

V americké loterii Mega Millions padl v úterý večer jackpot v hodnotě 560 milionů dolarů, v přepočtu cca 12 miliard a 706 milionů korun. Jedná se o devátou nejvyšší výhru v historii Mega Millions.

Historicky jde o prvního výherce, který si vsadil online, informuje New York Post. Úterní losování mělo zároveň další dva výherce, z nichž každý vyhrál po milionu dolarů, tedy zhruba 22 milionů a 695 tisíc korun.

7. června 2024 v 16:52 Čas čtení 1:02 Je nejvyšší čas začít hledat letní brigádu. Tohle je přehled nejvíc nabízených pozic Je nejvyšší čas začít hledat letní brigádu. Tohle je přehled nejvíc nabízených pozic

Šance vyhrát je v každém losování pouhých 1 : 302 milionům. Nový milionář se k výhře ještě nepřihlásil. Muž z Illinois tak zatím zůstává v anonymitě. Výhru mu zajistila čísla 19, 37, 40, 63, 69 a zlatá 17.

Výherní cena kumulovala již od 26. března, od té doby cenu nikdo nevyhrál. Poslední sázející si v březnu odnesl sumu 1,13 miliardy dolarů, tedy 25 miliard a 199 milionů korun. Výhra byla pátou nejvyšší v historii hry.  

Nejvyšším jackpotem v historii loterie Mega Millions zůstává suma 1,602 miliardy dolarů, tedy přes 35 miliard korun, z loňského roku.

Domů
Sdílet
Diskuse