Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
TASR
29. června 2024 v 18:00
Čas čtení 0:26

Tragédie v oblíbeném řeckém letovisku: Třináctiletá dívka zemřela na pláži po zásahu bleskem

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené

Dívka zemřela po zásahu bleskem na pláži.

Třináctiletá dívka zemřela v pátek poté, co ji na pláži na severu Řecka zasáhl blesk během letní bouře. Oznámily to tamní úřady.

Mladá Řekyně se koupala se svými rodiči v moři u letoviska Poseidi, které leží na poloostrově Chalkidiki jihovýchodně od Soluně a je vyhledáváno domácími i zahraničními turisty.

29. června 2024 v 15:47 Čas čtení 0:40 Organizátoři festivalu Hip Hop Žije vyjádřili lítost nad tragickou smrtí 20letého muže. Návštěvníky vyzvali k opatrnosti Organizátoři festivalu Hip Hop Žije vyjádřili lítost nad tragickou smrtí 20letého muže. Návštěvníky vyzvali k opatrnosti

Anastasia Chalkia, starostka nedalekého města Kasandria, uvedla, že když začalo pršet, rodina vyšla z moře na pláž. Počasí se ale podle jejích slov rapidně rychle zhoršilo.

„Moc se blýskalo. Byl to však typ bouře, který obvykle nezpůsobuje žádné problémy,“ dodala. Dívka byla podle informací místní policie převezena do nemocnice, kde byla prohlášena za mrtvou. Její rodiče vyvázli z bouře bez zranění.

grécko
Zdroj: Wikimedia Commons/Tryfon Manolis
Domů
Sdílet
Diskuse