Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
Karolína Fejtová
16. července 2024 v 14:57
Čas čtení 0:37

AKTUÁLNĚ: Na zahradě domu byly nalezeny dvě zastřelené osoby, policie zjišťuje okolnosti

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
AKTUÁLNĚ: Na zahradě domu byly nalezeny dvě zastřelené osoby, policie zjišťuje okolnosti
Zdroj: Policie ČR (ilustrační foto)

V úterý krátce po desáté hodině dopoledne policisté na Sokolovsku našli dvě těla bez známek života.

„Obě osoby měly střelné poranění, kterému na místě podlehly,“ napsala Policie ČR na platformu X. Kriminalisté se případem nyní usilovně zabývají.

16. července 2024 v 14:12 Čas čtení 0:45 Green Deal je tady. Vláda ve středu začne jednat o cílech pro Česko Green Deal je tady. Vláda ve středu začne jednat o cílech pro Česko

Těla byla nalezena na pozemcích svých rodinných domů. Dle informací Novinek se jednalo o zahrady. „U jednoho z těl kriminalisté zajistili střelnou zbraň. Více informací poskytneme hned, jakmile to okolnosti dovolí,“ dodala policie.

Podle záchranářů, kteří na místě zasahovali, se jednalo o dva muže, uvedl iDNES. Jednou z vyšetřovacích verzí jsou spory mezi sousedy. 

„Zrovna jsem na místě, nezlobte se, ale zatím k tomu nic říkat nebudu. Je to velké neštěstí pro celou obec a vůbec si nedokážu vysvětlit, jak se to stalo,“ sdělil pro iDNES starosta obce Šabina František Pešek.

Domů
Sdílet
Diskuse