Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Refresher News Česko
Otevřít v aplikaci RNews
Stáhnout
X
ČTK
16. září 2024 v 13:12
Čas čtení 0:20

AKTUÁLNĚ: V Brně se střetl osobní vlak s bagrem, hasiči z vlaku evakuovali asi 40 lidí

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
AKTUÁLNĚ: V Brně se střetl osobní vlak s bagrem, hasiči z vlaku evakuovali asi 40 lidí
Zdroj: Policie ČR

V Brně-Ivanovicích se dopoledne střetl osobní vlak s bagrem. Nikdo nebyl zraněn, z vlaku ale hasiči evakuovali asi 40 lidí.

Mluvčí policie Pavel Šváb potvrdil, že se incident vyšetřuje. Provoz na trati je zastavený. Nehoda se stala za obchodním centrem po 10:00, podle předběžných informací nešlo o přímý střet. Obsluha bagru stroj zřejmě odstavila tak, že se s ním vlak dostal do kontaktu.

„Dechové zkoušky obou aktérů železniční nehody byly negativní. Událostí se zabýváme,“ uvedl Šváb.

Železniční doprava je mezi Kuřimí a Brnem – Královo Pole zastavená, České dráhy zavedly kyvadlovou náhradní autobusovou dopravu. Původně odhadovaly, že by omezení mohlo skončit po poledni, nyní kolem 17:00.

16. září 2024 v 12:10 Čas čtení 0:50 Donald Trump přežil další pokus o atentát. Muž ho chtěl zastřelit při hraní golfu Donald Trump přežil další pokus o atentát. Muž ho chtěl zastřelit při hraní golfu
Domů
Sdílet
Diskuse