Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Anna Vondráková
15. června 2024 v 16:28
Čas čtení 0:34

FOTO: Princezna Kate se po dlouhé době ukázala na veřejnosti. Rozdávala úsměvy

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené

Princezna z Walesu se koncem minulého roku stáhla z veřejného života, v polovině března poté oznámila, že jí byla diagnostikována rakovina.

Dnes se tak po dlouhé době na internetu objevily její fotografie na veřejnosti. Zachycují Kate s jejími dětmi při jízdě kočárem, když opouštějí Buckinghamský palác. O víkendu by se s rodinou měla objevit na vojenské přehlídce u příležitosti narozenin krále Karla III. 

princezna kateprincezna kateprincezna kateprincezna kate
Zobrazit galerii
(5)

Na fotografii se Kate usmívá a mává příznivcům. „Elegantní a krásná,“ ohodnotili vzhled princezny v autě experti na britskou královskou rodinu ve vysílání CNN Prima NEWS.

Ještě předtím, než byla Kate vyfocena v kočáře, promluvila o své léčbě na síti X. „Dělám pokroky, ale každý, kdo prochází chemoterapií, ví, že máte dobré a špatné dny,“ uvedla princezna s tím, že během špatných dnů se cítí vyčerpaně a slabě. Během lepší dnů se zase cítí silněji, a proto se snaží tyto chvíle co nejvíc využít.

„Beru každý den tak, jak přichází, naslouchám svému tělu a dopřávám si potřebný čas na uzdravení,“ dodala.

Domů
Sdílet
Diskuse